lauantai 31. joulukuuta 2022

Suomen kansa on tyhmää, sillä vihreät hallituksessa syytävät rahamme vastikkeetta Mustaan Afrikkaan eli kusetukseen. Oikeuskanslerilta vain moitteita, ei ulosottoa vastuullisille, erikoista eikö totta?

Kansanedustajaehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto historioitsija kansankiihotuskuulustelun jälkeen 24.11.2022 Ei kannibaalikunings
https://Murjaanien-kuningas.blogspot.com


Kun äänestät vihreitä, kommareita, demareita, kepuleita, kokkareita, niin maksat ja itket. Turha valittaa, katso peiliin ja lompakkoon.

Kun ministeriö kavaltaa yhteisiä varoja 500 miljoonaa €uroa, niin ei mitään RL:n seurauksia, ulosottoa etc?

Kansanedustajaehdokas Pirkanmaa 2023
https://Kansanedustaja-Pirkanmaa.blogspot.com

---------- 


Ministeriö ylitti toimivaltansa kehityspankin pääomankorotuksessa

Diaarinumero: OKV/3005/70/2020
Antopäivä: 27.12.2022
Ratkaisija: oikeuskansleri
Kohde: valtioneuvosto tai ministeriö
Toimenpide: käsitys

Oikeuskansleri katsoi ulkoministeriön ylittäneen toimivaltansa, kun ministeriö ilmoitti Afrikan kehityspankille Suomen sitoutumisesta pankin pääomankorotukseen. Päätös pääomankorotukseen osallistumisesta olisi pitänyt tehdä valtioneuvoston yleisistunnossa. Oikeuskansleri kiinnitti asianomaisten virkamiesten huomiota säädettyyn päätöksentekomenettelyyn sekä ministeriön huomiota sisäisiin ohjeisiin ja virkamiesten ohjaamiseen virkatehtävien hoidossa.


#Muista #rahat kuuluvat Afrikan bantuille somaleille, #Kun #Vihreät #kommarit #hallituksessa Älkää itkekö lääkekorvauksista #SeppoLehto #eduskuntavaaliehdokasPirkanmaa2023 Kyllä rahat kuuluvat erilaisille bantuille somaleille :)? Vai onko sittenkään tämä oikein? 

 ------


Mistä Mustille murkinaa? No vihreä kommariministeriö varmaan järjestää?----
----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti